Mer om mig

Hej!

Jag är en person med ett gediget CV med fokus på kommunikation och projektledning. I grunden ligger tre års studier av kommunikationsvetenskap vid Högskolan i Uddevalla (numera Högskolan West) följt av snart 20 års arbetslivserfarenhet av att leda olika projekt. ”Spindeln i nätet” är kanske ett uttjatat uttryck, men få andra beskriver mig så väl. Vant tar jag gärna ett helhetsansvar för både resultat, kvalité, uppföljning och budget. Jag skräms dock inte för operativt arbete, även om jag ser att min kompetens lämpar sig bäst på strategisk nivå.
Tiden har lärt mig att kombinera lyhördhet men även att tänka utanför lådan. Jag har lätt för att se helheten, samtidigt som jag kan se olika perspektiv.

Idag arbetar jag som produktansvarig på Länsförsäkringar Larmcentral. Här har mitt uppdrag varit att ta fram vårt nya larmerbjudande till kund, med fokus på innehåll (produkt) och pris följt av ett stort ansvar i att se över, förbättra och implementera nya rutiner. Nu när larmet är lanserat ligger min fokus på fortsatt produktansvar, och att ständigt se till att vi är ajour med vårt erbjudande och våra rutiner.

Jag är en av Sveriges kunnigaste i hur man aktiverar och engagerar i orientering och har haft flera ideella uppdrag som rådgivare i frågan, bl.a för Svenska Orienteringsförbundet. Från mitt stora intresse för orientering och mitt stora hjärta för för barn- och ungdomsverksamhet har jag även grundat ett helt nytt träningskoncept för ungdomar som heter Outdoor Heroes. Projektet som började som en idé är nu verklighet med många aktiva barn.

Innan jag började på ANT International så drev jag under nästan 10 år KP Utbildning. KP Utbildning erbjuder utbildningar och konsultlösningar kopplade till Office-paketet. Företaget var framgångsrikt med många både små och stora kunder. 2016 togs KP Utbildning över av Addisco och är nu en del i koncernen A L Solutions AB.

Varma hälsningar

Karin Reimertz
https://se.linkedin.com/in/karinreimertz
0704 – 335 825

Spara