Projekt och relevanta länkar

På den här sidan har jag samlat mina tidigare större projektserfarenheter. Referenser finns för samtliga projekt.

Outdoor Heroes

Outdoor Heroes är en helt ny träningsform för barn och ungdomar. Fokus är träning och gemenskap utomhus. Vi tränar mountainbike cykling, terränglöpning och orientering. Vi har även dagar med speciell fokus på gemenskap och/eller naturlära. Målet är starka, trygga barn som växer upp till starka trygga vuxna genom ökad styrka, självförtroende och gemenskap.

LinkedIn

Jag har en aktiv sida på LinkedIn. Om du också använder nätverket får du gärna lägga till mig. På LinkedIn finns bl.a mina rekommendationer, erfarenheter, utmärkelser mm. Det är ett bra sätt att snabbt få en enklare referens på mig.

Visselpipan

Visselpipan samarbetar med SISU och genomför seminarier, kurser och utbildningar riktade till idrottsföreningar med fokus på arbetet att undvika sexuella kränkningar i sin förening. Jag är grundare av Visselpipan.

Översättning av ”You’re tearing us apart”

Under sommaren 2015 arbetade jag med att översätta Pat Love och Eva Berlanders nya bok ”You’re tearing us apart” (svensk titel ännu inte officiell). Eva valde i samband med översättning att göra vissa textkorrigeringar från det engelska originalet. Jag samarbetade med henne för att göra dessa justeringa. Jag tar nya uppdrag inom översättning, läs mer här.

Styrelseledamot med sponsoransvar.

Jag var styrelseledamot i Gaddens Ekonomiska Förening 2012-2015. 2014 beslutades att föreningen skulle bygga en ny idrottshall. Jag fick då sponsoransvaret kopplat till hallen. Jag skapade bl.a annonser och informationsblad samt var delaktig i framtagandet av sponsoravtalet.

Tiden på Gadden var mycket givande. Vi var en organisation som ansvarade för över 100 barn och en personalstyrka på ca 30 personer. Vi hade en bra styrelse med en gott klimat och många bra diskussioner – även om det fanns tillfällen när vi inte var överens. Tiden gav mig ytterligare erfarenhet som styrelseledamot.

Uppdraget avslutades då jag flyttade till annan ort.

Författare av boken ”Resan”

Jag har skrivit den historiska romanen ”Resan”. Resan går att ladda ner via Google Play.

Författare av e-boken ”Bästa tipsen – Legoland”

Jag har gett ut e-boken Legoland som finns att ladda ner gratis på Google Play. Boken på ca 30 sidor innehåller smarta tips för barnfamiljens resa till Legoland.

Författare av e-boken ”Aktivitetsbok Stena”

Denna e-bok är ett komplement till min populära bok om Legoland. Boken innehåller många sidor med olika pyssel och aktiviteter för barn på Danmarksfärjan. Boken går att ladda ner gratis på Google Play.

Informationsansvarig, ordförande Ungdomskommittén.

Jag var en av de drivande i OK Orintos nysatsning på ungdomsverksamhet 2012 och satt under flera år som ansvarig för föreningens interna och externa information. Jag gjorde om deras hemsida, skapade annonser, broschyrer, formulär, reklammaterial mm. Jag ansvarade för flertalet projekt i föreningen, såsom nybörjarkurs, större arrangemang mm.

Mina ledord var positiv kommunikation i en så transparent organisation som möjligt.

Uppdraget avslutades då jag flyttade till annan ort.

Översättning av ”Förbättra din relation – utan onödiga ord”.

Under 2012 översatte jag ”How to improve your marriage without talking about it” till svenska. Jag har även bidragit med ett kort förord till boken.

Vice ordförande, Härryda Företagarförening

Under 2008-2011 var jag ledamot och vice ordförande i Härryda Företagarförening. Under min tid var jag aktiv i föreningens interna och externa kommunikationssatsningar samt delaktig i planeringen av flertalet arrangemang. Jag blev på kort tid ett välkänt ansikte bland kommunens företagare.

Projektledare Märket KJick

2006 var jag projektledare för provkollektionen KJick. I arbetet ingick kontakt med fabrik, marknadsföring, viss försäljning, kundkontakt osv. Som alltid i ett litet företag så fick man rycka in där man behövdes. Kläderna såldes i begränsad upplaga och märket fick tyvärr ingen framtid, men det var ett mycket givande och roligt projekt att ha tagit del utav.