Mer om mig

Hej!

Jag är en person med ett gediget CV med fokus på kommunikation och projektledning. I grunden ligger tre års studier av kommunikationsvetenskap vid Högskolan i Uddevalla (numera Högskolan West) följt av ca 15 års arbetslivserfarenhet av olika projekt. ”Spindeln i nätet” är kanske ett uttjatat uttryck, men få andra beskriver mig så väl. Vant tar jag gärna ett helhetsansvar för både resultat, kvalité, uppföljning och budget.

I dagsläget arbetar jag som projektledare för ANT International där mitt största ansvar är att utveckla och driva företagets satsning på Online Education – kurser inom kärnkraftindustrin som man går via nätet.
Utöver Online Education så är jag även projektledare för företagets bokproduktion samt att de flesta av företagets underkonsulter rapporterar till mig.

Jag är en av Sveriges kunnigaste i hur man aktiverar och engagerar i orientering och har haft flera ideella uppdrag som rådgivare i frågan, bla för Svenska Orienteringsförbundet. Från mitt stora intresse för orientering och mitt stora hjärta för för barn- och ungdomsverksamhet har jag även grundat ett helt nytt träningskoncept för ungdomar som heter Outdoor Heroes. Projektet som började som en idé är nu verklighet med många aktiva barn.

Innan jag började på ANT International så drev jag under nästan 10 år KP Utbildning. KP Utbildning erbjuder utbildningar och konsultlösningar kopplade till Office-paketet. Företaget var framgångsrik med många både små och stora kunder. 2016 togs KP Utbildning över av Addisco och är nu en del i koncernen A L Solutions AB.

Varma hälsningar

Karin Reimertz
https://se.linkedin.com/in/karinreimertz
0704 – 335 825

Spara